Маленькі секрети для прискорення манікюру з нарощуванням

Сучасні технології значно розширюють можливості бьюти-сфери. От взяти нейл-дизайн. У майстра є багато шляхів для того, аби зробити свою роботу якісно, цілком задовольнити вимоги клієнтів і зберегти до всього цього дорогоцінний час. Гелеві тіпси для нарощування нігтів — одна з перспективних технологій. Цей видатний матеріал дозволяє заощадити час на найкропіткішій частині роботи — формуванні штучної нігтьової пластини:

  • Гелеві тіпси для нарощування нігтів формуються на спеціальному обладнанні. Через це вони будуть значно тоншими, ніж шар моделювального матеріалу після його викладання та обпилу.
  • Для виготовлення використовується спеціальний гель. Він має потрібну міцність та одночасно залишається достатньо еластичним. Завдяки цьому нарощений ніготь не ламається, не тріскається.
  • Матеріал має добру адгезію з базами для манікюру. Він міцно триматиметься на руках.

Для надання потрібної форми створено декілька популярних видів гелевих тіпсів для нарощування нігтів — овал, квадрат, мигдаль, стилет, балерина.

Де купити гелеві тіпси для нарощування нігтів?

Ми радимо звернутися в інтернет-магазин RichHills. Це власник українського бренду Divia, що пропонує великий вибір якісних матеріалів та інструменту для майстрів манікюру. Серед іншого ви можете купити для тест-драйву гелеві тіпси для нарощування нігтів. Як сподобається технологія, ставайте постійним покупцем магазину та отримуйте корисні привілеї. Вся інформація — на сайті, переходьте.

 

Ключевые фразы: закалка стекла закаливание стекла закаленное стекло термоупрочнение стекло остекление фасадов фасадное стекло каленное стекло обработка стекла